Få en fredelig oase midt i Vejle

Brugbar ­bynatur og fællesskab er det nye grønt

En mobil byhave er et højbed, som består af en europalle med pallesider og jord til at dyrke i. Det er et tilbud især til dem, der bor i lejlighed uden tid eller råd til egen have. En byhave lejes ved at melde sig ind i foreningen. Det koster 150 kr. pr. sæson og inkluderer én byhave. Ekstra haver kan lejes for 75 kr. pr. stk. Frø og planter sørger man selv for.

Støttemedlem

Det er selvfølgelig også muligt at være medlem af foreningen uden at have en byhave. Som støttemedlem kan du deltage i fællesskab og arrangementer på lige fod med de andre medlemmer, i det omfang du selv har lyst. Vi stiller ingen krav til deltagelse.

FÅ EN BYHAVE

Bliv frivillig i foreningen

Vi tager imod alt den hjælp vi kan få, så har du lysten kan vi helt sikkert bruge din hjælp

Der er mange måder at engagere sig i foreningens arbejde, og vi er altid glad for frivillig arbejdskraft. Kort sagt, så er der opgaver for både muskler og hjerne, hvis du har lyst til at bidrage med arbejdskraft i det daglige. Det er dog absolut ikke et krav. Det skal være lysten, der driver værket, og du er lige velkommen uanset, om du er dyrker, frivillig eller begge dele.

Sådan bliver du en af rødderne 🙂

HVAD SIGER MEDLEMMERNE?

”Sad i Grønt Forums bestyrelse, da de arrangerede det allerførste møde om Byhaver på Økolariet og var med til det.
Synes det var sådan en god ide, at jeg gerne ville bakke op om den, selvom jeg har rigeligt med jord selv.
Synes det blev endnu mere fantastisk, da jeg så hvad 10 sølle havekasser kunne gro af fællesskab, for både børn, gamle og alle dem midt i mellem.

Har overhovedet ikke brug for nogen havekasse, men synes bare der skal støttes op om Byhaverne, fordi de skaber fællesskab og miljø, på et ellers kedeligt område.”

Susieq Kierkegaard
”Jeg hedder Erik og bor i Valdemarsgade. Jeg er 83 år. Jeg mistede min kone, men har fået social kontakt ved at komme i de skønne haver bag Spinderihallerne. Det første år uden en have, men i år har jeg en blomsterhave. Jeg har været med til flere af møderne, samt kommer til grill næsten hver tirsdag.
Jeg håber virkelig, at haverne vil blive og vokse. Det er allerede et samlingssted for mange.”
Erik Nielsen

Det sker der!

TAK FORDI I GØR DET MULIGT!

BLIV SPONSOR